Tištěná verze kostelecuholesova .eu

Dnes byly do schránek občanům Kostelce u Holešova a Karlovic distribuovány v papírové formě vybrané příspěvky z webu a FB kostelecuholesova .eu.

kostelecuholesova eu 180618 web 01

Po delší dobu se nedaří v obecním periodiku KOSTKA, placenému z veřejných prostředků, zveřejnit v nezkrácené a neupravené verzi odlišné názory na dění v obci. Komunikaci s vydavatelem periodika KOSTKA jsem vyhodnotil jako neefektivní. Čas, energii a finanční zdroje jsem proto nasměroval do právě distribuované tiskoviny, kterou dostáváte do schránek. Klíčové je nezadatelné právo na informace každého z Vás, které jde ruku v ruce se svobodou volby a rozhodování. Aby demokracie a právo nebylo jen frází na papíře, ale každodenním prožitkem každého z nás.

Interaktivní on-line pdf verze ke stažení zde.

8 komentářů u „Tištěná verze kostelecuholesova .eu“

  1. Dobrý den, pane Žůrek tímto Vám posílám velkou pochvalu za tisk, který jsme dostali. Konečně dostaneme i jiné zprávy které potřebujeme. Nemáme počítač, tak si to nepřečteme co je nového v obci. Hlavně slyšíme jenom lži a řeči jak Žůrek do všeho rýpe na nějakých stránkách a teď konečně čteme pravdu, konečně uhodila kosa na kámen. řekněte mi jak může starosta tak někoho dotovat, taková velká ztráta na pronájmu. to snad ani není možný. A co dělají ti ostatní zastupitelé, sakra jim je to jedno? Fandíme Vám a omlouváme se, že se nepodepíšu. Je to ostuda, ale tu v obci je spoustu zlých lidí, šak vy víte o čem mluvím.

  2. Ahoj Petře, tak by měl vypadat tisk, který vaše obec vydává – veškeré informace včetně ověřitelných zdrojů a hlavně pravdivé! Nevěřili jsme, že do toho půjdeš, když se kvůli té vaší politice stalo to co se stalo. My ale víme, že jsi slušný a silný člověk a jen tak se nevzdáš. Je to moc dobře, že se na Tvou stranu přidávají i další lidičky. Už se to musí přece vše v dobré obrátit a ostatní obyvatelé pochopí, že Ti jde o dobro vaší obce a né o osobní boj se starostou. Přejeme Ti pevné nervy, pozdravuj doma a i když se tak často nevidíme, vše sledujeme!
    Dávejte na sebe pozor.

  3. Konečně čteme pravdu jaký je tu bordel. Teď rozumíme proč Andrlíková nechce otisknout Vaše články. Vedení obce přece nepotřebuje, aby se lidi dozvěděli pravdu a nakřičeli na ně jak v obci hospodaří. No a teď hledím jací lidi jsou v radě. Copak toto se dělá, aby jsme tu někoho udávali? Radní má jít příkladem lidem a né udávat! Copak se vracíme do období, kdy jsme dostali pochvalu, že jsme na lidi donášeli a práskali jsme je? Přece jsme rádi, že tato doba udavačů je pryč, ale asi v těch lidech je to stále. Jim to asi nedojde, že vy budete mít věci v pořádku, že to bylo zbytečné udání, hnus, hnus. Čumíme vedle koho žijeme.

  4. Pane zastupiteli, který děláte bordel v obci, zdravíme vás. Konečně to někdo uchopil do ruk. Obdivujeme vaší bojovnost, hlavně jak vás chtěli umlčet. Mysleli si, že se na to vykašlete, ale vy jste dostal ještě víc síly v boji za tu pravdu. Musel jste na tom dlouho pracovat a hlavně zadarmo. Přejeme Vám ať lidi v obci konečně dostanou rozum a zvolí vás za starostu! Konečně by to tu bylo v souladu se zákonem a věřím, že i konečně budeme mít ty nové šatny. Jenom slyšíme, že Žůrek nám to zboural, ale pak se dozvíme, že před rokem jste sám požádal Marka ať Vám ukáže projekt za který obec zaplatila a nikomu neukázala. Bylo vidět, že proti šatnám nic nemáte, ale ozval jste se proti bordelu z černé hospody. Už víme, že chyba je v někom jiném, který kašle na svoje povinnosti, a na Vás se jen vymlouvají.

  5. Ahoj Petře, noviny jsou dost hrozný. Myslím to tak, že když sleduju zastupitelstvo, tak vlastně je vše v pořádku. Ale co teď čtu, tak to je jedna velká katastrofa. Vedení si dělá co chce. Proč ta jídelna nezůstala jak byla? Spadala by pod obec, tak by obec dotovala svoje, tu je všechno naopak. Vše bych dal k úhradě starostovi a jeho slavné radě. Věcem nerozumí, ale urážet člověka, který to má v hlavě srovnaný a ví o čem mluví to jim jde. Doufám, že po tomto výtisku už konečně lidi uvidí a hlavně pochopí jak se věci mají a že ten …Žůrek… to dělá, né pro zábavu, ale proto aby ta obec se měla dobře.

  6. Dobrý den, chci vám všem poděkovat, že se nebojíte a napíšete pár řádků ( i když je to anonymně) . Jsem ráda, že už za tu poctivost bojuje víc zastupitelů a že v tom není Petr sám.

    Doufám, že dost lidí už pochopí, že to není boj mezi Petrem a starostou, ale boj aby obec dělala věci bez obcházení zákonů a s poctivostí.

    Všem děkujeme za podporu, nikdo si nedovede představit jak pár řádků od obyvatel Kostelce pomůže.

    Pěkný den Žůrková Šárka

  7. Dobrý den, pane Žůrek taky se připojuji k ostatním. Hlavně popřeji co nejvíce voličů a bylo by fajn, kdyby Vám to vyšlo a obec by měla dobrého starostu. Věřím, že by se hodně věcí změnilo a vybudovalo. Držím pěsti, vše na Vašich stránkách sleduji a nestačím se divit kam až lidi zajdou, aby Vás umlčeli. Posílám hodně sil a energie!

  8. Krásný den všem,
    je moc dobře, že si mohli všichni lidé u nás v obci přečíst i jiné zprávy než které jsou jim prezentovány ze strany vedení obce. Převážná část je podložena fakty a není to pouze mlácení prázdné slámy, které je zaobaleno do vzletných výrazů. Za komentáře tady na stránce jsem na jednu stranu velmi rád. Lidi se konečně začínají ozývat a možná si i začali uvědomovat, že za všechno zlo v dědině nemůže Petr. (ten Žůrek co dělá bordel na zastupitelstvu a v obci) Z jedné věci je mi ale opravdu smutno. Někteří své komentáře nepodepsali ze strachu z pomsty. To je na tom asi to nejsmutnější, protože aby se v dnešní době člověk bál vyjádřit svůj názor ze strachu z odvety (zřejmě pana starosty a jeho věrných) je ostuda. Velice děkuju a zároveň si cením všech kteří i přes tento strach svůj komentář napsali a zveřejnili. Pamatujte prosím všichni na to, že pokud nejsme se stávající situací v obci spokojeni jedinou cestou jsou nastávající volby.

    PS: Pokud se k někomu nedostala tištěná verze Kostelec u Holešova. eu nebo jste jí někomu věnovali, klidně se stavte mám pár výtisků doma a rád se o ně podělím

    S Pozdravem

    Světu mír

    Kuba Tomeček

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *