4 komentáře u „Volby 2018“

  1. Všem kandidátům: KDU-ČSL, Aktivní pro Kostelec a Karlovice, Rozvoj a budoucnost pro Kostelec a Karlovice, přeji hodně štěstí při volbách !

  2. Vážený pane inženýre,
    touto cestou bychom Vám rádi z celého srdce poblahoprali k bezkonkurenčnímu výsledku komunálních voleb 2018. Bylo to tzv. o prsa, ze? S celkovým počtem hlasů 81 jste se umístil na skvělém posledním místě členů zastupitelstva! Po vynaloženém úsilí je to jistě zklamání…
    Přejeme vám příjemný zbytek víkendu…. A celého nového volebního období v pozici opozice a věčného kritika.
    P. S. Nechtělo by se to už nad sebou trochu zamyslet?
    Gratulanti z Kostelce

    1. Dobrý den „Gratulanti“,
      máte pravdu, že jsem dostal 81 absolutních hlasů. V čem se ale mýlíte, je moje umístění na posledním místě jako člena zastupitelstva. Pro rozdělování 15 mandátů a určování jejich pořadí je dle platného volebního zákona jediné určující kritérium vypočtený podíl hlasů, který se vypočítává z počtu hlasů na základě D’Hondtova dělitele. Jinými slovy, absolutní počet hlasů neurčuje získání mandátu zastupitele, či jeho pořadí v získaných mandátech.
      Doporučuji Vaší pozornosti přiloženou tabulku z Volby.cz s pořadím jednotlivých získaných mandátů zastupitelů. Tam si dozajista všimnete, že moje osoba je na 8 místě.

    2. To mě teda opravdu pobavilo, manžel by se měl zamyslet? To že za volební období Hlobila, se dělal jeden průšvih za druhým dotováním Scholarestu počínaje a výstavbou chodníků bez stavebního povolení konče. Z toho je vidět uvažování a myšlení lidí v přízni s Hlobilem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *