ZZO č. 19 – videozáznam

Plný a nezkrácený autentický videozáznam veřejného zasedání zastupitelstva obce (ZZO) č. 19 konaného dne 6. května 2021 v Sokolovně obce Kostelec u Holešova.

Pro přehlednost je záznam rozdělen podle jednacích bodů. Pro lepší orientaci je do každého záznamu vložen TC (time code) reálného času a zároveň TC od začátku projednávání konkrétního bodu.

Bod 1 programu: zahájení zasedání zastupitelstva a schválení programu jednání. Délka 5:44.

Bod 2 programu: kontrola usnesení ZZO č. 18. Délka 7:36.

Bod 3 programu: informace o činnosti obce. Délka 1:09:20.

Bod 4 programu: zadávací dokumentace veřejné zakázky rekonstrukce Domu seniorů. Délka 4:39

Bod 5 programu: veřejnoprávní smlouvy. Délka 2:58.

Bod 6 programu: rozpočtová opatření č. 1/2021 a 2/2021. Délka 2:12.

Bod 7 programu: kanalizace garáží Zahájí. Délka 16:16.

Bod 8 programu: informace MV k poplatkům za uzavírání sňatků. Délka 1:33

Bod 9 programu: diskuze. Délka 35:17.

Bod 10 programu: závěr. Délka 0:35.

Zápis ze ZZO č. 19 naleznete zde.

7 komentářů u „ZZO č. 19 – videozáznam“

  1. Je mi z toho smutno, čtyři lidi si řídí obec jak chtějí. Na co je tu odborná komise? Jak je možné že starostka u tak důležitého hlasováni se zdrží hlasování? Nemá svůj názor, tak v takové funkci nemá co dělat. Když to tak sleduji je mi opravdu na nic. Zastupitelé jsou tam opravdu zbyteční. Vše řídí Hlobil a jeho lidi v radě 🙉🙉🙉

  2. Tak hlavně že paní starostku to mrzí jak to dopadlo se školkou. Tak proč neudělala něco, proč se více nezajímala a nechala se ovlivnit. Asi ten radní potřeboval někoho známého dotlačit na místo ředitelky školky. Tu jsme stále v totalitním režimu. Hlavní kápo bývalej komanč co strachem a drbama ovládá lidi, jak to tak poslouchám. Nedávno vytlačili dobrého ředitele školy, teď se situace opakuje. Většina zastupitelů sedí, za celou dobu nic neřekne a je jim jedno co se děje. Lidi proberte se koho necháváte za sebe jednat a zvedat ruku!

  3. Panoptikum, tu se jedná o novou paní ředitelku, ale nikdo z hlasujícího trojlístku se ani nezeptal ředitelky školky jaký je její názor, který by měl být v této věci dost podstatný.

  4. Proč v konkurzní komisi není aspoň jeden z opozičních zastupitelů, proč rada není složená také z opozičních zastupitelů? Na to si každý trochu inteligentní člověk odpoví.

  5. Dovolím si reagovat a doplnit předchozí komentáře. Na politickém rozhodnutí trojlístku je tristní, že nikdo z trojlístku nemá sebemenší odbornost pro posouzení vhodnosti kandidáta. Jeden je důchodce, druhý je policista, třetí je inženýr z oboru elektro. Dle dostupných informací nikdo z nich nikdy nebyl ředitelem školní vzdělávací instituce, nikdo z nich nemá pedagogické či psychologické vzdělání, na rozdíl od členů odborné komise. Trojlístek je pro volbu ředitelky MŠ odborně nula, politicky si uzurpovali těsnou většinu, evidentně v rozporu s názorem voličů-rodičů, kterých se volba bezprostředně dotýká.

  6. „…Samozřejmě uznáte, že když můžu zastávat funkci zastupitele a radního, tak musím mít určitou, řekněme, rozlišovací schopnost a nějaký svůj vlastní rozum…“

    Zajímavý argument.. Pokud vím, tak už bylo za poslední dobu nesčetněkrát a velmi jasně prokázáno, že toto tvrzení pravdivé bohužel není… naopak začínám mít pocit, že vlastně stačí pořádná porce sebevědomí.. to je pak už člověk kompetentní skoro ke všemu.. a žádná odbornost, logické argumenty a podobné hlouposti už zkrátka nejsou potřeba…

    1. Ano, taky mne nepřestává fascinovat, jak většina Hlobilových boys tam chodí dělat jen hlasovací mašinu podle pokynů vůdce a za celé volební období skoro nic neřeknou. Jejich krátké věty bez obsahu a mimo projednávanou věc by se za 4 roky daly spočítat na prstech jedné ruky. Do toho nepočítám vystoupení typu „pojďme hlasovat ať jdeme domů“. Třeba takový Masný. Mnoho let měl úplně prázdný stůl. Až na to někdo v komentáři upozornil, má už na stole prázdný papír a tužku, se kterou na papír neudělá za celé zastupitelstvo ani čárku. Nebo takový Hradil. Když něco říká, tak drmolí takovým způsobem, že nevíte jestli mu nerozumíte kvůli jeho drmolení, nebo kvůli obsahu co říká.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *