ZZO č. 24 – videozáznam

Plný a nezkrácený autentický videozáznam veřejného zasedání ZZO č. 24 konaného dne 19. září 2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kosteleci u Holešova.

Pro přehlednost je záznam rozdělen podle jednacích bodů. Pro lepší orientaci je do každého záznamu vložen TC (time code) reálného času a zároveň TC od začátku projednávání konkrétního bodu.

Bod 1 programu: zahájení a schvalování programu ZZO č. 24 + návrh kontrolního výboru. Délka 12:42.

Bod 2 programu: kontrola usnesení ZZO č. 23  a písemný dotaz ohledně plnění usnesení. Délka 14:17.

Bod 3 programu: informace o činnosti OÚ. Délka 6:09.

Bod 4 programu: nové usnesení o vyhlášení veřejné zakázky, vyloučení uchazeče a schválení vítěze veřejné zakázky mimo režimu zákona 134/2016 Sb. dle směrnice pro zadávání veřejných zakázek „Modernizace veřejného osvětlení v obci Kostelec u Holešova – RV01“. Délka 51:09.

Bod 5 programu: rozpočtové opatření. Délka 1:43

Bod 6 programu: podpora pro Hospic na Svatém Kopečku. Délka 1:53

Bod 7 programu: diskuze. Délka 40:01.

Bod 8 programu: závěr. Délka 0:44.

Zápis ze ZZO č. 24 naleznete zde.

2 komentáře u „ZZO č. 24 – videozáznam“

  1. Tak jsme se zase pobavili. Dobrý je, že pan Žůrek mluví o porušení zákona a někteří zastupitelé mají z toho legraci. Další co mě pobavilo, je hodnotící komise. Jak může komise hodnotit nabídku uchazeče, když u toho není přítomen žádný odborník? Proč neukázali obálky zastupitelům? Myslím si, že teď si můžeme všichni odpovědět. Stačí když vyhrála firma, kde pracuje jeden ze zastupitelů a radní, který v minulém zasedání určoval a opravoval zadávačku. Je to opravdu hnus jak se někomu pěkně nahrálo do karet. Další věc je, že pan Žůrek poukázal kolik bodů se porušilo, ale s nikým to ani nehne. No a další pěkná pohádka je o tom, že byly určité věci prozrazeny neurčitým tajemným telefonátem. Výběrko bylo schváleno veřejně na zastupitelstvu, tak k čemu to divadýlko? Je to pěkně uhraný, aby se urychlil postup, to dojde snad každému, jenom naivkové na to skočí. Hrůza.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *