ZZO č.11 – videozáznam

Plný a nezkrácený autentický videozáznam veřejného zasedání ZO č. 11 konaného dne 14. dubna 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kostelci u Holešova.

Pro přehlednost je záznam rozdělen podle jednacích bodů. Pro lepší orientaci je do každého záznamu vložen TC (time code) reálného času a zároveň TC od začátku projednávání konkrétního bodu.

Bod 1 programu: složení slibu náhradníka za člena ZO Kostelec u Holešova. Délka 3:13.

Bod 2 programu: projednávání námitek k předchozímu zápisu ZZO č. 10 a schvalování programu ZZO č. 11. Délka 16:05

Bod 3 programu: kontrola usnesení předchozího ZZO č. 10. Délka 14:43.

Bod 4 programu: informace o činnosti OU. Délka 12:39.

Bod 5 programu: projednání Výzvy – výměna okenních a dveřních výplní Dům služeb Kostelec u Holešova. Délka 15:22.

Bod 6 programu: projednání záměru prodeje obecního pozemku Ing. Josefu Ležákovi. Délka 32:43.

Bod 7 programu: prodej malotraktoru s příslušenstvím. Délka 4:26.

Bod 8 programu: stanovisko ZO k obsahu web stránek www.kostelecuholesova.eu. Délka 1:07:16.

Bod 9 programu: diskuse. Délka 0:25.

Bod 10 programu: závěr. Délka 1:08.


Zápis ze zasedání Zastupitelstva č. 11 si můžete přečíst zde.

5 komentářů u „ZZO č.11 – videozáznam“

  1. Dobrý večer,
    opět zase pár hodin na pobavení, nepochopil jsem proč se do Vás naváží kvůli Vašim stránkám. Myslím si, že stránky jsou dobře vypracované a hlavně jsou tam videa ze ZZO. Obyvatelé se tak aspoň můžou podívat, co se na zasedání projednává. Chápu starostu, že se mu to nelíbí, že má kontrolu v tak úžasně chytrém člověku a hlavně mu vidíte do karet. Ale je to v pořádku co děláte, nebo těm ostatním to asi nedochází co se může stát, kdyby starosta nebyl kontrolovaný. Ale to, že Vaše stránky nazývá žumpou, to je pěkný hnus… Proč starosta nepřečte i ty kladné příspěvky které jsou v diskuzi, čte jen co mu pasuje.
    Pak se mi líbí jak starosta vysvětluje kontrolu z auditu. Tak asi kdyby to byly banality, tak by vaše vesnice nedostala hodnocení B, tak hlavně, že si to starosta odůvodnil.
    Pak je hrozný jak Vás nenechají ani nic vysvětlit a nenechají Vás mluvit, víte oni asi to nechápou o čem mluvíte a to budete mít asi dost těžký boj. Přeji Vám hodně lidí, kteří pochopí, že to není boj proti starostovi, ale že to děláte pro obyvatelé vesnice.
    Těším se na další příspěvky.
    Zdenek

    1. Dobrý večer,
      V tomto s Vámi musím nesouhlasit. Pan Žůrek měl spoustu příležitostí se vyjádřit, ale nevyužil je. Rozhodně to nebylo tím, že by mu nebyl poskytnut dostatečný prostor pro jeho vyjádření.

  2. Dobrý den,
    moc jsem přemýšlela jestli Vám mám napsat, ale tak mě to zase rozčílilo, když jsem shlédla video ze zastupitelstva. Neznám Vás pane Petře a ani neznám pana starostu, ale řeknu Vám, že nelze přehlédnout jak je starosta na Vás vysazený, nenechá Vás mluvit. Někdo ze zastupitelů se Vás zastane, ale ostatní jsou raději potichu ať si to nerozhádají se starostou a pak se mi zdá že část zastupitelů si to šli jenom vyslechnout. Spíš si myslím, že asi ani nerozumí o čem se jedná. Nerozumí co to je doména a že jsou to Vaše stránky a na těch nikoho neurážíte.
    A to, že místostarostka neví jaký je rozdíl mezi facebookem a web stránkami, tak to vypovídá o všem.
    A další urážlivá věc, to ať se vrátíte odkud jste přišel, tak nad takovým chudákem se jenom povzneste.
    Vy se nemusíte za nic stydět, děláte svou práci dobře a hlavně musíte tomu věnovat spoustu času a zadarmo. Spoustu lidí by se od Vás mělo učit, tak nepracují lidé, kteří za to mají pěkně zaplaceno. Jen tak dále.
    Olča

  3. Musím sem napsat pár vět i já, jsem přítelkyně pana Žůrka, tak vím o práci kterou Petr dělá. Aby se mohl kromě své práce věnovat i věcem, které se týkají ZZO, pracuje často patnáct hodin denně, někdy i víc. Nejsem z toho nadšená, neboť vidím jak ho to vše vyčerpává, zvlášť když někdo lže. Ale obdivuji ho za to, že je slušný a poctivý člověk. Když jsem se podívala na ZZO jak jste ho zase pranýřovali, tak mi je z toho dost smutno. Hlavně pár slov pro Vás pane starosto. Je smutné Vaše tvrzení, že za Vámi Petr nebyl. Kdybych tušila, že to na zastupitelstvu zapřete, tak jsem za Vámi s panem Žůrkem šla i já, pak už by jste to nemohl zapřít. Byl za Vámi několikrát řešit problém s hřištěm, předával Vám fotku provozní doby bufetu na hřišti a fotku ze zápasu o které tvrdíte, že jste ji dostal od někoho jiného. Nedovedu pochopit proč to vše zapíráte, možná ať jste pěkný v očích fotbalistů a z Petra děláte nejhoršího člověka na světě. Tím jste ho vlastně donutil vše natáčet a tak je aspoň pro všechny zaznamenáno. Myslím si, že by jste měl být rád, že se někdo tomu tak věnuje skoro na plný úvazek a né proti němu bojovat.
    Šárka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *