ZZO č. 26 – videozáznam

Plný a nezkrácený autentický videozáznam veřejného zasedání ZZO č. 26 konaného dne 27. února 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kosteleci u Holešova.

Pro přehlednost je záznam rozdělen podle jednacích bodů. Pro lepší orientaci je do každého záznamu vložen TC (time code) reálného času a zároveň TC od začátku projednávání konkrétního bodu.

Bod 1 programu: zahájení a schvalování programu ZZO č. 26 + projednání námitek k zápisu ZZO č. 25. Délka 7:54.

Bod 2 programu: kontrola usnesení ZZO č. 25. Délka 9:21.

Bod 3 programu: informace o činnosti OÚ. Délka 12:39.

Bod 4 programu: rozpočtový výhled 2019-2023 a rozpočet obce na rok 2018. Délka 37:10.

Bod 5 programu: schválení veřejnoprávních smluv. Délka 15:43.

Bod 6 programu: zadávací dokumentace veřejné zakázky na veřejné osvětlení RV02 a RV03. Délka 33:27.

Bod 7 programu: zadávací dokumentace veřejné zakázky na opravu chodníků. Délka 17:48.

Bod 8 programu: dodatek k pravidlům vydávání zpravodaje KOSTKA Délka 24:30.

Bod 9 programu: schvalování pracovních cest starostovi Délka 7:02.

Bod 10 programu: schvalování OZV č. 1/2018 o nočním klidu Délka 12:49.

Bod 11 programu: schvalování OZV č. 2/2018 o regulaci hlučných činností Délka 23:32.

Bod 12 programu: diskuze. Délka 18:21.

Bod 13 programu: závěr. Délka 0:59.

Zápis ze ZZO č. 26 naleznete zde.

4 komentáře u „ZZO č. 26 – videozáznam“

  1. Dobrý den, pane Žůrek to je něco opravdu hrozného. Mohu Vám říct, že je mi z toho opravdu špatně, když vidím postoj vašeho starosty, jak k té záležitosti co se Vám stala, starosta ani slůvkem se nezmínil, že se od té věci a násilí distancuje. Teď už věřím, odkud vánek vál a věřím už tomu jak řeknete pravdu, nebo rýpnete do věcí, které jsou mimo zákon dostanete přes držku. Moc Vám s manželem fandíme a přejeme brzké uzdravení a hlavně se nedejte odradit, tu práci děláte moc dobře.

  2. Starosta opět nezklamal. Je hnus že musí zase tvrdě rýpat do Vás i když tam nejste a nemůžete se bránit. Nechápu o čem tam hovořil, nikde na Vašich stránkách jsem neviděl, že by jste zveřejnil nějaký osobní údaj. Druhá věc je, že ty informace Vám dal starosta, tak v prvé řadě teda porušuje on zákon, že tu věc neanonymizuje. Mě už to připadá, že za všechny jeho neschopnosti vlastně můžete Vy.

  3. Opět super seriál. Je vidět že ten člověk několik let učil. Věci které stačí říct jednou větou, tak rozvijí zdlouhavě, až pak sám vlastně neví o čem hovoří. K zastupitelům mluví jak k blbcům.
    Teď něco k Vaší osobě. Starosta vykládá, že je vše v pořádku, ať je jaká chce kontrola, nebo audit, tak vše je v souladu. Když se podívám na Vaše stránky a protokoly z různých kontrol, tak zírám, proč takhle jedná. Vychloubá se jak vlastně dobře pracuje, ale v dokumentech je opak pravdou. Nejlepší je, že ostatní na toto jednání nic neřeknou.

  4. Co na to přátelé říct. Starosta nemůže zkousnout, že má v obci člověka, který je chytrý, zná, nebo umí si vyhledat zákony. Šlape starostovi na paty, aby bylo vše v souladu se zákonem, no a co hlavně nebojí se ozvat, což je v dnešní době dost vzácné. Takového člověka je potřeba umlčet, ne? Je to ale něco nepochopitelného, že v dnešní době se něco takového děje na malé obci. Místo toho, aby si nechal od pana inženýra Petra poradit, tak ho znemožňuje a ponižuje, přitom každý normální a trochu inteligentní člověk pochopí, že to pan Petr myslí dobře. Hlavně je to vzácnost, aby někdo hlídal paragrafy a zákony, aby obec měla vše v pořádku a v souladu se zákonem. Přitom to dělá zadarmo, pokud nepočítáme měsíční odměnu zastupitele 200 Kč. Takového člověka by každý inteligentní starosta platil jako konzultanta a né na něj házel jenom špínu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *