ZZO č. 2 – audiozáznam

Originální audiozáznam pořízený a poskytnutý obcí z veřejného zasedání zastupitelstva obce (ZZO) č. 2 konaného dne 10. listopadu 2022 v zasedací místnosti obce Kostelec u Holešova.

Pro přehlednost a lepší orientaci byl původní zvukový záznam rozdělen podle jednacích bodů, vloženy ochranné prvky a doplněn o vložený TC (time code) reálného času a zároveň TC od začátku projednávání konkrétního bodu.

Bod 1 programu: zahájení. Délka 1:28.

Bod 2 programu: složení slibu. Délka 1:11.

Bod 3 programu: určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele. Délka 1:26.

Bod 4 programu: schválení programu jednání zastupitelstva obce. Délka 9:55.

Bod 5 programu: rezignace starosty obce a volba nového starosty obce. Délka 5:51.

Bod 6 programu: odvolání členů rady obce. Délka 1:11.

Bod 7 programu: volba členů rady obce. Délka 4:23.

Bod 8 programu: rezignace předsedy kontrolního výboru. Délka 0:18.

Bod 9 programu: volba předsedy kontrolního výboru. Délka 2:16.

Bod 10 programu: diskuze. Délka 52:56.

Bod 11 programu: závěr. Délka 0:14.  

Zápis ze ZZO č. 2 naleznete zde.

3 komentáře u „ZZO č. 2 – audiozáznam“

  1. Přátelé,
    musím říct, že při poslechu audio záznamu jsem se královsky bavil. Prvních cca 30 minut se nejednalo o nic až tak zajímavého (to, že se zvolí nové vedení se prostě občas stane). Zábava začíná ve chvíli, kdy se slova ujímá bývalý starosta, místostarosta a rytíř smutné postavy v jedné osobě, pan Hlobil. Do dnešního dne jsem si myslel, že projev Martina Luthera Kinga „Já mám sen“ byla nejlegendárnější řeč historie. Ani nemohu vypovědět, jak jsem se mýlil. V jeho projevu jsem byl já a ještě pár lidí označen jako Bezcharakterní Záludný Populista, vzhledem k tomu, kteří lidé byli nařčeni taky, musím říct, že jsem v dobré společnosti a klidně s ostatníma BZP zajdu na pivo. Celý projev pana Hlobila byl veden velmi precizní dikcí Františka Palackého po lobotomii, pokud k němu přidáte mluvu alá včelka Mája křížená s Maxipsem Fíkem. Na obsah samotný nemá smysl reagovat, uražená ješitnost a zneuznalost génia z toho čiší na sto honů. Jediné, co mne mrzí je, že jsem se nedozvěděl, čím, jak, a proč, rozděluju obec, ale konec konců jsem si na tento typ jednání ze strany pana Hlobila zvykl. Nutno říct, že pokud by pana Hlobila omrzela kariéra zastupitele, v komediální sféře má budoucnost jistou. 😃 😃 😃

    Závěrem bych chtěl popřát novému vedení obce hodně štěstí a pevné nervy při práci (hlavně nedělat tajnosti, jednat na rovinu a netvářit se jako spasitel)

    S pozdravem světu mír.

    BZP Jakub Tomeček

  2. Neskutečný. Hlobil má tu drzost ohánět se nějakým dopisem, který ani nezveřejnil a kdo ví zda existuje, ale anonym co se šířil vesnicí a kde byl jeho podíl na „divném“ zvolení ředitelky MŠ smetl pod koberec, stejně jako petici matek, jejichž děti chodily do MŠ.
    Ať už jde z vedení obce pryč (nechci být sprostý).

    1. Ano, máte pravdu. Je to neskutečný, jak se veřejná osoba může v roce 2022 takto chovat. Je to jen na nás, voličích a občanech, co jim dovolíme. Když se otevřeně neozveme a nepošleme je do patřičných mezí, tak budou takovými vystoupeními vytvářet atmosféru strachu a ponížení před „vrchností“.
      Dopis existuje, byl adresován Aleši Pospíšilíkovi a 3 zastupitelkám z jeho volební kandidátky. Záhadou mi zůstává, kdo z těchto 4 adresátů hodil dopis Hlobilovi do schránky. Kdo Hlobilovi donáší a hraje to na dvě strany. Přikládám průvodní mail, dopis zveřejním v dalším příspěvku. Nemám se za co stydět, v dopise jsem popisoval jen fakta.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *