ZZO č. 28 – videozáznam

Plný a nezkrácený autentický videozáznam veřejného zasedání zastupitelstva obce (ZZO) č. 28 konaného dne 23. srpna 2022 v zasedací místnosti obce Kostelec u Holešova.

Pro přehlednost je záznam rozdělen podle jednacích bodů. Pro lepší orientaci je do každého záznamu vložen TC (time code) reálného času a zároveň TC od začátku projednávání konkrétního bodu.

Bod 1 programu: schválení programu jednání. Délka 32:30.

Bod 2 programu: kontrola usnesení ZO č. 27. Délka 3:13.

Bod 3 programu: informace o činnosti obce. Délka 33:23.

Bod 4 programu: smlouvy o smlouvě budoucí. Délka 3:57.

Bod 5 programu: poskytnutí příspěvku. Délka 2:18.

Bod 6 programu: dodatek SoD kaple sv. Floriána. Délka 2:08.

Bod 7 programu: rozpočtové opatření 2/2022. Délka 1:52.

Bod 8 programu: deklarace setkání Kostelců. Délka 2:01.

Bod 9 programu: záměr prodeje pozemku obce. Délka 5:39.

Bod 10 programu: žádost o dotaci JSDH. Délka 5:10.

Bod 11 programu: VZ modernizace vybavení myslivny. Délka 4:01.

Bod 12 programu: dodatek 1 SoD ŠJ ZŠ. Délka 2:30.

Bod 13 programu: dodatek 2 SoD ŠJ ZŠ. Délka 1:58.

Bod 14 programu: navýšení příspěvku Kulturní komise. Délka 1:42.

Bod 15 programu: navýšení ceny PD Mateřské školy. Délka 37:47.

Bod 16 programu: diskuze. Délka 5:55.

Bod 17 programu: závěr. Délka 0:40.

Zápis ze ZZO č. 28 naleznete zde.

4 komentáře u „ZZO č. 28 – videozáznam“

  1. Jsem šťastný že je to už poslední panoptikum a doufám že takoví lidi už půjdou od válu. Komedie celých šest let. Je to úplně jedno, jestli tam byl Hlobil, nebo Pospíšilová. Co mě mrzí že Vy pane Žůrku nepokračujete dál, teď by to určitě vyšlo a konečně bychom měli v obci starostu, který tomu rozumí. Velká škoda.

  2. Tak mi to připadá že Hlobil má na každého nějakou tu černou složku a když není hodný, tak jí vytáhne a udělá bubu. K smíchu. Jak on se dostal k fotce, že jsme nějakou dobu dočasně parkovali na trávníku, když jsme betonovali vjezd na náš pozemek. Pan Hlobil by si měl obejít obec kolik lidí parkuje na trávníku. Ne dočasně, ale už několik let. Třeba když se před naším domem rozhlédne po hřišti. Nebo se podívá do ulice Pohraničí. Na každého jiný metr. Tak bylo potřeba ještě naposledy si do toho Žůrka rýpnout, když mu došly argumenty na dobře položenou otázku – proč obec nerespektovala usnesení úřadu a několik let nedělala náhradní výsadbu? Prostě byla příležitost, tak jí musel podpásově využít.

    1. Na Hlobilovi bylo vidět jak je v úzkých když byla opakovaně pokládána stejná otázka a jemu došly argumenty. Začal pouštět hrůzu o své složce, ale fotku na plátně nakonec neukázal (to na videu není moc vidět), ačkoliv mu dozajista pomocná stráž obratem podala hlášení.
      Teď pár faktů k tomu co řekl: prý auto parkovalo na obecním pozemku a na veřejné zeleni.
      Auto dočasně (kvůli betonování vjezdu) parkovalo současně na pozemcích p.č. 92/3 a p.č. 736/29, kdy hranice mezi pozemky procházela zhruba středem vozidla.
      1. Pozemek p.č. 92/3 je ve vlastnictví ZEMĚDĚLSKÉ STROJNÍ DRUŽST.PRÁDELNÍ ODBOR V KOSTELCI U HOL. (adresa neznámá), tedy rozhodně není ve vlastnictví obce.
      2. Pozemek p.č. 736/29 sice je ve vlastnictví obce, ale dle KN má pozemek uvedeno „Způsob využití: ostatní komunikace“. Takže auto sice parkovalo částečně na pozemku obce, ale na veřejné místní komunikaci. To, že obec nemá v pořádku soulad zápisu v KN s fyzickým stavem svého majetku a namísto veřejné komunikace se tam nachází zeleň, je chyba obce.
      Přikládám mapku z Katastru nemovitostí.

  3. Vám by měli poděkovat za takovou práci, tak nepracovala ani starostka, která je krásně placená. O mistostarostovi ani nemluvím, zbytečná funkce aspoň u nich dvou. Škoda že jste to vzdal, opravdu jsme čekali že to letos vyjde a budeme mít inteligentního starostu. Hlavně člověka který má zájem o obec a myslí to dobře, kdyby to nemyslel dobře, tak nebude tak pracovat zadarmo 🙉🙉🙉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *