ZZO č. 21 – videozáznam

Plný a nezkrácený autentický videozáznam veřejného zasedání zastupitelstva obce (ZZO) č. 21 konaného dne 3. srpna 2021 v zasedací místnosti obce Kostelec u Holešova.

Pro přehlednost je záznam rozdělen podle jednacích bodů. Pro lepší orientaci je do každého záznamu vložen TC (time code) reálného času a zároveň TC od začátku projednávání konkrétního bodu.

Bod 1 programu: zahájení zasedání zastupitelstva, předložení a projednání námitek k zápisu ZO č. 20, schválení programu jednání. Délka 12:25.

Bod 2 programu: stav rekonstrukce kotelny a vzduchotechniky ZŠ. Původní videozáznam o celkové délce 2 hodiny 26 minut je z technických důvodů rozdělen na 3 samostatné videozáznamy korespondující s třemi obsahovými podtématy.

Bod 3 programu: věcné břemeno. Délka 2:12.

Bod 4 programu: diskuze. Délka 18:01.

Zápis ze ZZO č. 21 naleznete zde.

2 komentáře u „ZZO č. 21 – videozáznam“

  1. Komedie, komedie, hlavně neschopnost. Krásně omlouvají své chyby. Jak to Hlobil dovede zdůvodnit, jak každý dělá chyby 🙉🙉🙉. To se nemůže stát na co je jich tam tolik, starostka, místostarosta a rada? To asi ještě nebylo zastupitelstvo aby se neřešily nějaké chyby. Já udělat tolik chyb, tak mě zaměstnavatel okamžitě propustí. Než by se styděli, tak si ještě rýpnou do pana Pospíšilíka, to je opravdu ubohý.

    1. Už delší dobu si všímám, že když jim dojdou argumenty, použijí „Kalouskovy padáky“ = za pana Pospíšilíka se taky dělaly chyby. Ano, všichni dělají chyby, ale čestné je přiznat chybu a udělat nápravu. Ale chyby Hlobilova velícího klanu končí prohranými soudy, vyšetřováním policií, nálezy porušení zákonů od kontrol nadřízených a odvolacích orgánů. Mám naději, že lidé v obci prohlédli a vypráskají klan bičem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *