ZZO č. 25 – videozáznam

Plný a nezkrácený autentický videozáznam veřejného zasedání ZZO č. 25 konaného dne 12. prosince 2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kosteleci u Holešova.

Pro přehlednost je záznam rozdělen podle jednacích bodů. Pro lepší orientaci je do každého záznamu vložen TC (time code) reálného času a zároveň TC od začátku projednávání konkrétního bodu.

Bod 1 programu: zahájení a schvalování programu ZZO č. 25. Délka 6:56.

Bod 2 programu: kontrola usnesení ZZO č. 24. Délka 3:32.

Bod 3 programu: informace o činnosti OÚ. Délka 29:10.

Bod 4 programu: rozpočtové opatření č. 3/2017. Délka 1:45.

Bod 5 programu: rozpočtové provizorium. Délka 2:14.

Bod 6 programu: změna územního plánu. Délka 27:41.

Bod 7 programu: prodej automobilu Dacia Logan Délka 8:13.

Bod 8 programu: poskytnutí příspěvku na zřízení nového babyboxu ve Zlíně Délka 10:46.

Bod 9 programu: odměny neuvolněným zastupitelům Délka 10:43.

Bod 10 programu: poskytnutí příspěvku pro Domov pro seniory Choryně. Délka 1:24.

Bod 11 programu: dodatek k pravidlům vydávání zpravodaje KOSTKA Délka 30:43.

Bod 12 programu: plnění plánovaných úkolů v roce 2017. Délka 15:38.

Bod 13 programu: diskuze. Délka 1:11:12.

Bod 14 programu: závěr. Délka 0:48.

Zápis ze ZZO č. 25 naleznete zde.

Technická poznámka. U některých bodů záznamu se ještě dokončuje export a po dokončení budou průběžně publikovány.

23.12.2017. Všechny body byly exportovány a publikovány.

1 komentář u „ZZO č. 25 – videozáznam“

  1. Dobrý den,

    původně jsem nechtěl na zastupitelstvo 25 reagovat, protože jsem nebyl přítomen. Ze začátku jsem to odůvodnil tím, že si nechci kazit konec roku. Toto mé odůvodnění, které bylo myšleno s jistou dávkou nadsázky, se po zhlédnutí záznamu stalo skutečností s drobnou změnou – jsem hned na začátku roku znechucen. Bohužel mám pocit, že naše zastupitelstvo a někteří jeho členové nabírají hodně na vulgaritě, agresivitě a aroganci. Je velmi smutné, jak se naše zastupitelstvo postupně mění buďto v jalové řečnění nebo v hospodskou hádku. Nevím, jestli by se takto mělo vést zasedání jakékoli instituce, natož tak obecního zastupitelstva, které má být údajně nejinteligentnější za poslední léta. Diskusi vévodil známý šlágr (za všechno zlo v dědině může Žůrek) dále rádoby bodré popichování z úst pana radního Rušikvase „Teď tu O Budulínkovi“ následováno dosti kostrbatými konstrukcemi pana zastupitele Tkadlčíka a vše podmalovávali vulgarity z úst pana zastupitele Masného. Výše zmínění pánové nechť se na mne nezlobí a soudní obsílku neposílají. Za poslední dobu opravdu nemám radost z toho, co se v obci děje, ale pokud občané vidí „vybrané“ chování našich volených zástupců, nelze se divit tomu, že agrese a vulgarita je i v obci samotné. Nemůžu ovšem říct, že nesouhlasím úplně se vším, například výrok pana zastupitele Tkadlčíka „Kam až může zajít stupidita některých jedinců.“ je výrok se kterým lze souhlasit, protože já sám jsem zvědav, kam až stupidita některých jedinců zajde. Dále také citát pana starosty, v němž citoval pana prezidenta „Je odborník a laik, který si hraje na odborníka.“ myslím, že toto by se mohlo stát novým obecním heslem. Dále je také velmi úsměvné jak pan starosta a někteří zastupitelé přiznávají sledování těchto stránek, od kterých se tak květnatě a velkomožně distancovali. Z mého komentáře je zřejmé, zda jsem se situací v obci spokojen či ne. Závěrem bych si dovolil napsat pár řádků, které jsem původně zveřejňovat nechtěl, ale nedá mi to. Já jsem jistou dobu během svých studií pracoval s dětmi v psychiatrické léčebně a můžu říct, že se chovali mnohdy lépe než někteří členové našeho zastupitelstva.

    S pozdravem

    Světu mír

    Kuba

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *