ZZO č. 20 – videozáznam

Plný a nezkrácený autentický videozáznam veřejného zasedání zastupitelstva obce (ZZO) č. 20 konaného dne 29. června 2021 v Sokolovně obce Kostelec u Holešova.

Pro přehlednost je záznam rozdělen podle jednacích bodů. Pro lepší orientaci je do každého záznamu vložen TC (time code) reálného času a zároveň TC od začátku projednávání konkrétního bodu.

Bod 1 programu: zahájení zasedání zastupitelstva a schválení programu jednání. Délka 25:24.

Bod 2 programu: kontrola usnesení ZZO č. 19. Délka 3:46.

Bod 3 programu: informace o činnosti obce. Délka 38:16.

Bod 4 programu: schválení závěrečného účtu obce a účetní uzávěrky za rok 2020. Délka 8:09

Bod 5 programu: vítěz veřejné zakázky Dům seniorů. Délka 11:24.

Bod 6 programu: vítěz veřejné zakázky rekonstrukce tělocvičny ZŠ. Délka 10:34.

Bod 7 programu: věcné břemeno. Délka 2:03.

Bod 8 programu: rozpočtové opatření 3/2021. Délka 0:53

Bod 9 programu:(z technických důvodů nadměrné délky a velikosti souborů je záznam rozdělen na dva samostatné na sebe navazující videozáznamy)

Bod 10 programu: smlouva kompostéry. Délka 1:39.

Bod 11 programu: dar postiženým tornádem. Délka 12:16.

Bod 12 programu: diskuze. Délka 25:51.

Bod 13 programu: závěr. Délka 0:20.

Zápis ze ZZO č. 20 naleznete zde.

4 komentáře u „ZZO č. 20 – videozáznam“

    1. Ano souhlasím, že za to co předvedli, by se normální slušný člověk vzdal veřejné funkce a stáhnul se z veřejného života. Jenomže hlobilova vládnoucí klika spoléhá na to, že jejich voliči si neumí pustit videozáznam. Jeho věrní budou tedy opět věřit jejich „výkladu“ prostřednictvím zaručených drbů namísto nezvratných publikovaných faktů. To by se konání hlobilovy kliky muselo osobně dotknout jejich majetku, zdraví nebo života, aby prohlédli. Proč Hlobil tak usiluje, aby nové domy v dědině stavěli jenom místní a nepřicházeli „naplaveniny“? Naplaveniny mají příliš svobodné názory, které narušují vybudované ovládání skanzenu Kostelec u Holešova.

  1. Prijde mi to jako ja jsem si zjistil informace protoze to byla moje povinost, tak jak jsem byl zvykly v STB kde jsem samozrejme nikdy nebyl a to ze tam je zaznam s krycim jmenem “ucitel” je lez… dalsi zapich byl zeptejte se na co chcete a ja vam na co chci odpovim… no klasika syn sveho otce.. to je opravdu mafie co tam predvadi.. nevim jestli by ty ovce z videa co sedi na leve strane nedostaly poznamku kdyby nehlasovaly tak jak rozhodla ta trihlava saň nebo by jim pan ucitel dal nejaky osklivy trest za domaci ukol

    1. Nepustil by je k maturitě! Má mnohaletou praxi v kárné komisi a všechny varianty jak s těma smradama zatočit má natrénované 😉 Však jsme ty příběhy osobně od předvolaných slyšeli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *